Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
-
Less Carb
Omlet z twarożkiem z suszonymi pomidorami, pesto bazyliowe, ogórek
Roszponka, Ogórek zielony, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SER twarogowy półtłusty, Sól, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 576 kJ/377 kcal |
Tłuszcz: 32,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g |
Węglowodany: 4,8 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 21,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.