Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Less Gluten
Omlet ze szpinakiem, fetą i sosem pomidorowym, ryż brązowy
Oregano, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Pieprz czarny, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Szpinak, JAJA kurze, Ryż brązowy, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 264 kJ/302 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 31,4 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 14,8 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.