Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star

Omlet ze szpinakiem i greckim serem podany z bułeczką, warzywami i pastą z suszonych pomidorów

Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Ogórek zielony, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Szpinak, Papryka czerwona, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), ., ., ., .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 406 kJ/336 kcal
Tłuszcz: 21,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
Węglowodany: 26,5 g
w tym cukry: 4,1 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 18,6 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: