Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
Omlet ze szpinakiem i greckim serem podany z bułeczką, warzywami i pastą z suszonych pomidorów
Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Ogórek zielony, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Szpinak, Papryka czerwona, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 406 kJ/336 kcal |
Tłuszcz: 21,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 26,5 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 18,6 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.