Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
Omlet ziemniaczany z chorizo i żółtym serem, papryka, ostry sos pomidorowy
Kiełki słonecznika, Ziemniaki, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Szczypiorek, Papryka czerwona, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), JAJA kurze, Cebula biała, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Olej rzepakowy, Chorizo, Papryka żółta, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 243 kJ/297 kcal |
Tłuszcz: 14,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 27,1 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 15,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.