Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Less Gluten

Omlet ziemniaczany z chorizo i żółtym serem, papryka, ostry sos pomidorowy

Kiełki słonecznika, Ziemniaki, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Szczypiorek, Papryka czerwona, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), JAJA kurze, Cebula biała, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Olej rzepakowy, Chorizo, Papryka żółta, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 243 kJ/297 kcal
Tłuszcz: 14,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
Węglowodany: 27,1 g
w tym cukry: 5,7 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 15,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: