Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Less Gluten

Omlet ziemniaczany z chorizo i żółtym serem, papryka, ostry sos pomidorowy

Ziemniaki, JAJA kurze, Papryka żółta, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Chorizo, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Koncentrat pomidorowy 30%, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Olej rzepakowy, Kiełki słonecznika, Czosnek, Cukier, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Szczypiorek, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 285 kJ/307 kcal
Tłuszcz: 14,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 30,3 g
w tym cukry: 7,2 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 16,0 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: