Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98
-
Less Gluten
Omlet ziemniaczany z papryką i groszkiem, sos czosnkowy
Kiełki słonecznika, Olej rzepakowy, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Papryka czerwona, Ziemniaki, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 683 kJ/402 kcal |
Tłuszcz: 21,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 33,7 g w tym cukry: 8,2 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 22,2 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.