Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star

Orecchiette z mini mozzarellą, cebulkami marynowanymi z balsamico, suszonymi pomidorami i rukolą, pesto bazyliowe

Makaron orecchiette (Semolina z PSZENICY durum, woda), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Pomidorki daktylowe, Cebulki marynowane z balsamico, Pomidorki cherry żółte, Rukola, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Oliwa z oliwek, Bazylia, Sól, Olej rzepakowy, Sok z cytryny, orzechy pinii, Czosnek, Pieprz czarny, ., Sok z cytryny świeżo wyciskany

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 163 kJ/517 kcal
Tłuszcz: 27,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 51,6 g
w tym cukry: 10,6 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 19,0 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: