Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star

Orecchiette z mini mozzarellą, cebulkami marynowanymi z balsamico, suszonymi pomidorami i rukolą, pesto bazyliowe

Rukola, Cebulki marynowane z balsamico, Makaron orecchiette (Semolina z PSZENICY durum, woda), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Pomidorki cherry żółte, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser mozzarella (MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka)

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 224 kJ/531 kcal
Tłuszcz: 32,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 54,0 g
w tym cukry: 11,4 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 19,0 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: