Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Orecchiette z mini mozzarellą, cebulkami marynowanymi z balsamico, suszonymi pomidorami i rukolą, pesto bazyliowe
Rukola, Cebulki marynowane z balsamico, Makaron orecchiette (Semolina z PSZENICY durum, woda), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Pomidorki cherry żółte, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser mozzarella (MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 224 kJ/531 kcal |
Tłuszcz: 32,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 54,0 g w tym cukry: 11,4 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 19,0 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.