Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
Orientalna pasta z ciecierzycy z orzechami, chleb razowy, marchew, kalarepa
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kalarepa, Marchew, Granat, ORZECHY PISTACJOWE, Kmin rzymski, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Miód pszczeli, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Woda mineralna niegazowana, Ciecierzyca
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 477 kJ/353 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 57,8 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 10,8 g |
Białko: 15,9 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.