Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Orientalna sałatka z tofu, papryką, czarnym ryżem i sezamem, sos limonkowy z chili
SEZAM biały, Czosnek, Sok z limonki, Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Imbir różowy marynowany, Papryczka chili, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Kiełki słonecznika, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Cukier, Sól, Ryż czarny, Rukola, Papryka czerwona, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 820 kJ/196 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 23,5 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.