Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Orientalna zupa z soczewicy i kalafiora
Kolendra, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Sok z limonki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka ostra, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Cebula biała, Marchew, liście kafiru, Kurkuma, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Kalafior, Cynamon, Soczewica czerwona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 696 kJ/166 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 15,4 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.