Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Dairy Free
-
Vegan
Orkiszanka na mleku migdałowym, mus jagodowy, gruszka
Gruszka, Cukier, Jagody, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki orkiszowe (zawierają GLUTEN), ORZECHY LASKOWE
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 190 kJ/524 kcal |
Tłuszcz: 19,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 71,8 g w tym cukry: 21,7 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.