Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Vegan
Orkiszanka na mleku migdałowym, mus jagodowy, gruszka
Gruszka, Cukier trzcinowy, Jagody, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki orkiszowe (zawierają GLUTEN), ORZECHY LASKOWE
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.