Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
Orkiszanka na mleku migdałowym z masłem migdałowym z pieczoną gruszką, jogurt z syropem klonowym i rozmarynem
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Rozmaryn, Gruszka, JOGURT naturalny 2% tł., Syrop klonowy, Cukier, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki orkiszowe (zawierają GLUTEN), ORZECHY PEKAN
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 241 kJ/536 kcal |
Tłuszcz: 20,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 71,8 g w tym cukry: 29,0 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 15,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.