Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.66
Orkiszowe muffinki z borówkami
JOGURT naturalny 2% tł., Ksylitol, Mąka ORKISZOWA, Mąka PSZENNA, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, Borówka amerykańska, JAJA kurze, MASŁO 82% tł.
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 425 kJ/102 kcal |
Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 14,8 g w tym cukry: 0,5 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.