Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.66
Orkiszowe racuszki z suszoną żurawiną i musem jabłkowym, mandarynki, orzechy włoskie
ORZECHY WŁOSKIE, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Jabłko, Sok jabłkowy, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Mandarynka, Olej rzepakowy, Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), JOGURT naturalny 2% tł., Mąka ORKISZOWA, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 373 kJ/567 kcal |
Tłuszcz: 19,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 82,6 g w tym cukry: 29,2 g |
Błonnik: 10,5 g |
Białko: 17,5 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.