Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95
Orkiszowy gofr z konfiturą rabarbarową i serem kozim
Kiełki słonecznika, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Cebula biała, Tymianek, Rabarbar, Pieprz czarny, Pieprz cayenne, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Cukier, JAJA kurze, Sól, Proszek do pieczenia, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka ORKISZOWA, Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 600 kJ/143 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.