Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Orzechowa pasta z pieczonej marchewki i papryki, chleb bezglutenowy, ogórek
ORZESZKI ZIEMNE, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Ogórek zielony, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Kolendra, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, Marchew, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 351 kJ/323 kcal |
Tłuszcz: 15,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 38,5 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 8,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.