Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Dairy Free
-
Vegan
Orzechowa pasta z pieczonych warzyw z chlebem z figą i daktylami, ogórek, pomidorki
Chleb z figą i daktylami (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA 720, woda, suszone daktyle, suszone figi, SEZAM, drożdże, mąka PSZENNA 750, cukier, sól), Czosnek, Papryka czerwona, Marchew, Olej rzepakowy, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Sól, Ogórek zielony, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 099 kJ/263 kcal |
Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 39,4 g w tym cukry: 13,2 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 7,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.