Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Orzechowa zupa z prażonych orzechów ziemnych z chilli, szpinakiem i pomidorami
Natka pietruszki karbowana, Cebula czerwona, Chili, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Szpinak, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Imbir różowy marynowany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 516 kJ/123 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 5,5 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.