Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Orzechowe klopsiki z tofu w sosie pomidorowym, puree ziemniaczano-marchewkowe, surówka z młodej kapusty
Koperek, Czosnek, Papryczka jalapeno marynowana, Sok z limonki świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Ocet ryżowy (woda, ryż), Kmin rzymski, Kapusta młoda, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Ziemniaki, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Marchew, Gałka muszkatołowa, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Olej rzepakowy, Cebula czerwona, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Cebula dymka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 333 kJ/319 kcal |
Tłuszcz: 16,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 32,3 g w tym cukry: 10,3 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 16,1 g |
Sól: 3,2 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.