Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Dairy Free
-
Vegan
Orzechowy budyń owsiany, mus z owoców leśnych, mango
Mango, Cukier, Jagody, Maliny, Truskawki, ORZECHY LASKOWE, Banan, Kakao, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 475 kJ/353 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 66,4 g w tym cukry: 22,7 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 8,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.