Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Ostra sałatka ze szpinakiem, białą fasolą, pomidorkami cherry, czerwoną cebulą i jalapeno, salsa verde
Papryczka jalapeno marynowana, Cebula czerwona, Fasola biała, Pomidorki daktylowe, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Koperek, Natka pietruszki, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 469 kJ/112 kcal |
Tłuszcz: 6,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 9,5 g w tym cukry: 0,3 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 1,0 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.