Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Owocowe crumble z morelami i malinami, sos waniliowy
Cukier, Olej kokosowy, Płatki OWSIANE, Mąka ziemniaczana, Maliny, Morele, JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 882 kJ/211 kcal |
Tłuszcz: 5,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 47,6 g w tym cukry: 28,9 g |
Błonnik: 10,0 g |
Białko: 5,4 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.