Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
Owsianka banoffee pie z bananem i serkiem ricotta
Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Kakao, Banan, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól himalajska, Banan, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), MIGDAŁY w płatkach, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 117 kJ/267 kcal |
Tłuszcz: 11,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g |
Węglowodany: 34,3 g w tym cukry: 16,9 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.