Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Owsianka chałwowa z figami i nektarynką, konfitura porzeczkowa
Figi, Cukier, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Kardamon, Imbir, Gałka muszkatołowa, Cynamon, chałwa pistacjowa (miazga SEZAMOWA, ksylitol, PISTACJA, ekstrakt korzeń mydlnicy, naturalny aromat waniliowy, naturalny sok z limonki), Ksylitol, Nektarynka, MIGDAŁY w płatkach, Porzeczki czarne, Nasiona chia, Mąka ziemniaczana, Płatki OWSIANE bezglutenowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 027 kJ/245 kcal |
Tłuszcz: 9,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 35,8 g w tym cukry: 10,8 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 6,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.