Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Owsianka czekoladowo-śliwkowa z gruszką i orzechami laskowymi
ORZECHY LASKOWE, Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Gruszka, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Śliwki, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 544 kJ/608 kcal |
Tłuszcz: 22,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 88,9 g w tym cukry: 50,1 g |
Błonnik: 11,7 g |
Białko: 10,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.