Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Owsianka jabłkowo-śliwkowa z quinoa i masłem orzechowym
Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), jabłko, Komosa ryżowa, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 334 kJ/558 kcal |
Tłuszcz: 19,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 77,0 g w tym cukry: 36,7 g |
Błonnik: 8,6 g |
Białko: 14,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.