Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Owsianka kokosowa z borówkami, orzechami nerkowca i musem z mango i ananasa
ORZECHY NERKOWCA, Borówka amerykańska, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ananas, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 105 kJ/264 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,6 g |
Węglowodany: 32,2 g w tym cukry: 12,8 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.