Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.9
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Owsianka marchewkowa z cynamonem i prażonymi orzechami laskowymi, śliwki
Mięta, ORZECHY LASKOWE, Cynamon, Miód pszczeli, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Sok marchewkowy, Marchew, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 022 kJ/244 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 37,3 g w tym cukry: 24,7 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.