Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.9
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Owsianka marchewkowa z cynamonem i prażonymi orzechami laskowymi, śliwki
Śliwki, Mięta, ORZECHY LASKOWE, Cynamon, Miód pszczeli, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Sok marchewkowy świeżo wyciskany, Marchew
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.