Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Owsianka migdałowa z makiem, sos migdałowy, śliwki
Mięta, MIGDAŁY w płatkach, Cukier, Mak niebieski, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Śliwki, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 147 kJ/274 kcal |
Tłuszcz: 11,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 32,2 g w tym cukry: 12,7 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.