Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Owsianka orzechowa z pieczonym jabłkiem i śliwką
Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), jabłko, MIGDAŁY w płatkach, Cukier, Cynamon, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 060 kJ/253 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 32,1 g w tym cukry: 13,0 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 6,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.