Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Owsianka z czarną komosą ryżową i sosem migdałowym, gruszka pieczona
Gruszka, Cukier, Komosa ryżowa czarna, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 107 kJ/264 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 34,8 g w tym cukry: 12,2 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 7,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.