Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Owsianka z czarną komosą ryżową, masłem orzechowym, gruszką i truskawkami
Gruszka, Komosa ryżowa, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Śliwki, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 186 kJ/523 kcal |
Tłuszcz: 17,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 74,6 g w tym cukry: 35,9 g |
Błonnik: 9,1 g |
Białko: 13,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.