Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Vegan
Owsianka z czarną komosą ryżową, mus z owoców leśnych, truskawki, prażone orzechy pekan
Jagody, Maliny, Truskawki, ORZECHY PEKAN, Cukier, Komosa ryżowa czarna, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Płatki OWSIANE, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 188 kJ/284 kcal |
Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 52,7 g w tym cukry: 13,5 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.