Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
Owsianka z mango lassi, złotym siemieniem lnianym i kurkumą, mango, truskawki
Kwiat bratka jadalny, JOGURT naturalny 2% tł., Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Mango, MIGDAŁY, Kurkuma, Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE, Złote siemię lniane, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 217 kJ/291 kcal |
Tłuszcz: 12,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 43,1 g w tym cukry: 25,5 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.