Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Owsianka z mascarpone i karmelizowanymi wiśniami, borówki
Borówka amerykańska, Kwiat bratka jadalny, MIGDAŁY w płatkach, Cukier, Ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 028 kJ/485 kcal |
Tłuszcz: 12,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 100,0 g w tym cukry: 18,4 g |
Błonnik: 8,2 g |
Białko: 11,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.