Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Owsianka z mascarpone i karmelizowanymi wiśniami, jabłko z pomarańczą
jabłko, Kwiat bratka jadalny, Cukier, Ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE, Pomarańcza, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 095 kJ/262 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 59,2 g w tym cukry: 20,7 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 4,6 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.