Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Owsianka z masłem orzechowym i surowym kakao, sos jagodowy, brzoskwinia
Kakao surowe (kakao ziarna kruszone surowe 100 %), Brzoskwinia, MIGDAŁY w płatkach, Cukier, Jagody, Cynamon, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE bezglutenowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 020 kJ/483 kcal |
Tłuszcz: 17,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 63,8 g w tym cukry: 22,8 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 13,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.