Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Owsianka z solonym karmelem i musem z owoców leśnych
Cukier, Owoce leśne, MLEKO spożywcze 2% tł., Płatki OWSIANE, Sól himalajska, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 090 kJ/260 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 52,7 g w tym cukry: 25,7 g |
Błonnik: 9,6 g |
Białko: 9,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.