Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pad thai z tofu i orzechami ziemnymi, makaron ryżowy, fasolka szparagowa
ORZESZKI ZIEMNE, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Miód pszczeli, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki, Por, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Fasolka szparagowa zielona, Mąka ziemniaczana, Kiełki fasoli mung, Imbir różowy marynowany, Chili, Olej rzepakowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Pasta z tamaryndowca, Limonka, Sól, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 326 kJ/795 kcal |
Tłuszcz: 25,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 100,9 g w tym cukry: 17,1 g |
Błonnik: 7,9 g |
Białko: 37,5 g |
Sól: 6,4 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.