Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Pad thai z tofu, sałatka azjatycka, sos limonkowy z chili

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Ogórek zielony, Kapusta pekińska, Woda, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Por, Marchew, Sok z limonki, ORZESZKI ZIEMNE, Kiełki fasoli mung, Oliwa z oliwek, Cukier, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Imbir różowy marynowany, Pasta z tamaryndowca, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Sól, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek, Chili

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 565 kJ/374 kcal
Tłuszcz: 18,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 32,0 g
w tym cukry: 6,5 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 19,7 g
Sól: 3,1 g

Alergeny

  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • ryby i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: