Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pad thai z tofu, sałatka azjatycka, sos limonkowy z chili
Kapusta pekińska, Kiełki fasoli mung, ORZESZKI ZIEMNE, Papryczka chili, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Cukier, Ogórek zielony, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki, Pasta z tamaryndowca, Por, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Marchew, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, Chili, Sól, Olej rzepakowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Suszone krewetki (SKORUPIAKI), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 560 kJ/373 kcal |
Tłuszcz: 18,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 31,8 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 19,7 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.