Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.78
-
Less Gluten
Paella z orzechami nerkowca
Natka pietruszki, ORZECHY NERKOWCA, Chili, Kurkuma, MASŁO 82% tł., Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pieprz cayenne, Sól, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Groszek zielony, Pieprz czarny, Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Papryka czerwona, Ryż arborio
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 411 kJ/337 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 52,4 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.