Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pak choi z jajkiem, wędzonym łososiem i makaronem sojowym, dressing azjatycki
Miód pszczeli, Ocet ryżowy (woda, ryż), Olej rzepakowy, Pasta z tamaryndowca, Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Sól, Imbir różowy marynowany, JAJA kurze, Kapusta pak choi, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Ogórek zielony, SEZAM biały
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 447 kJ/346 kcal |
Tłuszcz: 20,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 23,0 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 18,0 g |
Sól: 3,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.