Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Pak choi z jajkiem, wędzonym łososiem i makaronem sojowym, dressing azjatycki

Ogórek zielony, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), JAJA kurze, Kapusta pak choi, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ocet ryżowy (woda, ryż), SEZAM biały, Sól, Pasta z tamaryndowca, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 447 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 20,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 23,0 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 0,6 g
Białko: 18,0 g
Sól: 3,9 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • ryby i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: