Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
Paluszki z tofu, tabbouleh z czarną soczewicą, salsa pomidorowa
Kiełki słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Szczypiorek, Soczewica czarna, Natka pietruszki, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Oliwa z oliwek, Mąka z ciecierzycy, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Sól, SEZAM biały, Rozmaryn, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 816 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 19,6 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 11,2 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.