Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Pancakes bananowe, twarożek kokosowy z marakują
Kokos plastry, Mięta, Olej rzepakowy, Cynamon, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Mąka PSZENNA, Proszek do pieczenia, Sok z cytryny, Banan, Cukier, JAJA kurze, Marakuja pulpa (Marakuja, cukier), Miód pszczeli, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), SER twarogowy półtłusty, Wiórki kokosowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 006 kJ/480 kcal |
Tłuszcz: 19,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g |
Węglowodany: 56,3 g w tym cukry: 18,1 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 19,6 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.