Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Pancakes bananowe z borówkami amerykańskimi, twarożek kokosowy z marakują
Marakuja pulpa (Marakuja, cukier), Kokos plastry, Mięta, Banan, SER twarogowy półtłusty, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Miód pszczeli, JAJA kurze, Cukier, Proszek do pieczenia, Sok z cytryny, Mąka PSZENNA, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Cynamon, Olej rzepakowy, Borówka amerykańska, Wiórki kokosowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 263 kJ/541 kcal |
Tłuszcz: 20,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,1 g |
Węglowodany: 67,3 g w tym cukry: 24,2 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 21,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.