Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Pancakes czekoladowo-dyniowe, twarożek waniliowy, karmelizowane wiśnie
MIGDAŁY w płatkach, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Kakao, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Dynia, JAJA kurze, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty, Cukier, Mąka ziemniaczana, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 129 kJ/270 kcal |
Tłuszcz: 12,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 30,1 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 11,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.