Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
-
Less Gluten
-
Less Carb
Pancakes proteinowo-szpinakowe, twarożek waniliowy, owoce leśne
Maliny, Wiórki kokosowe, Borówka amerykańska, Mąka owsiana bezglutenowa, MLEKO spożywcze 2% tł., Odżywka białkowa o smaku waniliowym (Koncentrat białka serwatki (z MLEKA), stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza), Proszek do pieczenia, Banan, JAJA kurze, Szpinak baby, Olej kokosowy, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 622 kJ/388 kcal |
Tłuszcz: 13,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,9 g |
Węglowodany: 43,1 g w tym cukry: 15,8 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 21,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.