Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Pancakes z ricottą, bananem i kakao, jogurt naturalny z miodem, truskawki
Mięta, Borówka amerykańska, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Kakao, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MAŚLANKA, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Soda oczyszczona, Sok z cytryny, Banan, JAJA kurze, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 022 kJ/244 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 32,3 g w tym cukry: 18,4 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 10,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.