Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
-
Less Gluten
Halloumi w kremowym sosie pomidorowo-maślanym z ryżem basmati
SEZAM czarny, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Ryż basmati, Sól, Chili, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Imbir, Kurkuma, MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Cebula biała, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 265 kJ/780 kcal |
Tłuszcz: 40,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27,0 g |
Węglowodany: 68,4 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 33,8 g |
Sól: 4,0 g |
Alergeny
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.